Továbbra is az AVENTICS pneumatika eszközeire szavaz a Bosch

Ismét az AVENTICS lett a Robert Bosch GmbH „Kiemelt Beszállítója”

Immáron sorozatban harmadik alkalommal jutalmazza kiemelt beszállítói státusszal a Bosch a pneumatika megoldások szakértőjének számító AVENTICS-et a „Standardizált Pneumatika Eszközök” kategóriájában. A kitüntetést 2017. október 9-én a Bosch bambergi gyárában jelentették be, ahol az AVENTICS egy új gyártósor üzembe helyezését végzi.

„Az ultra-hatékony benzinmotorokba szánt hatodik generációs nagynyomású befecskendező szelepek gyártásához fontos befektetés üzemünkben az új gyártósor felállítása” – hangsúlyozta Norbert Kunisch, a Robert Bosch GmbH bambergi gyárának vezető beszerzője az ünnepségen. Az új HDEV6 nagynyomású befecskendező szelepek gyártása minden egyes lépésnél maximális precíziót igényel. Ugyanakkor a Bosch részéről elvárás, hogy a gyártósoron a lehető legnagyobb mértékben rendelkezésre álljon valamennyi alkatrész és modul. Ráadásul a felállítási és üzembe helyezési ütemterv rendkívül szoros volt, rövid szállítási határidőkkel.

„A Bosch cégünk egyik nagyon fontos ügyfele és büszkék vagyunk arra, hogy a 2015., 2016. és 2017. években is elnyertük ezt a kitüntetést” – mondta el Gödri István, az Aventics Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. „Ez azt mutatja, hogy folyamatosan kiemelkedő minőségű termékeket biztosítunk, valamint a megfelelő üzleti folyamatokkal dolgozunk” – tette hozzá. A díjat az AVENTICS képviseletében Peter Saffe, stratégiai értékesítésért felelős vezető, valamint Dieter Michalkowski, az AVENTICS Key Account Managere vette át.

Kiemelt Beszállítói Státuszt a Bosch azon partnerei számára biztosít, akikkel a vállalat leginkább együtt kíván működni. Az AVENTICS kivételesen versenyképes szintű teljesítményt nyújtott hosszú távon egy speciális területhez tartozó termékek, szolgáltatások előállítása és biztosítása terén. A Bosch célja, hogy a legjobb és leginnovatívabb beszállítóival fenntartható üzleti kapcsolatot ápoljon, mely révén közös globális növekedés valósítható meg. A Kiemelt Beszállítói Státusz a Bosch beszállítói menedzsment programjának részét képezi és minden évben világosan meghatározott kritériumok alapján ítélik oda, figyelembe véve a minőséget, költségeket, logisztikát és technológiát. Az első osztályú beszállítókat a korai szakaszban bevonják az új projektekbe, így mindkét fél számára előnyös a szoros együttműködés. „Az AVENTICS kínálatában már szerepelnek a hálózati pneumatika alkatrészek, melyek IoT környezetbe integrálhatók, köszönhetően a nyitott interfésznek” – hangsúlyozta Gödri István. Kiemelte, hogy a Bosch már két tekintetben is komoly szereplőnek számít, ha a Dolgok Internetéről beszélünk: egyrészt a vállalat hálózatba kötött gyártáshoz alkalmas hardvereket és szoftvereket is kínál, másrészt gyártóként a Dolgok Internetének aktív felhasználója.

Kategória: Egyéb