A hazai tervezésű és gyártású Mercedes-Benz REFROM 500 LE is ott lesz a BUSEXPO-n

Budapest, 2018. április 23. – Az Inter Traction Electrics Kft. decemberben bemutatott Mercedes-Benz REFROM 500 LE elővárosi autóbusza is megtekinthető lesz a zsámbéki Driving Camp vezetéstechnikai pályán rendezett, hatodik BUSEXPO-n. Idén április 25-én tartják a népszerű buszos összejövetelt, amelyen először találkozhat a hazai nagyközönség a gépjárművel.

Az Inter Traction Electrics Kft. is kiállít a zsámbéki Driving Camp vezetéstechnikai pályán rendezett, hatodik BUSEXPO-n. A debreceni vállalat a decemberben bemutatott Mercedes-Benz REFROM 500 LE elővárosi autóbuszát hozza el a rendezvényre, így a hazai autóbuszgyártás egyik legújabb, legszebb prototípusa is megtekinthető lesz a helyszínen április 25-én, 10-17 óra között.

A Mercedes-Benz alvázra épülő 12 méteres, 3 ajtós, alacsonypadló-belépésű (low entry) REFORM 500 LE típust Debrecenben mutatta be a vállalat. A városi, elővárosi busz megfelel a legmagasabb környezetvédelmi és emissziós normáknak, a jármű egy 220 kW maximális teljesítményű EURO6-os dízelmotorral és hatfokozatú automataváltóval szerelt, az alváz műszaki kialakítása pedig tartalmazza a Mercedes-Benz autóbuszain megszokott járműbiztonsági és menetstabilizációs rendszereket, valamint az ITK Holding Zrt. által fejlesztett távoli fedélzeti diagnosztikai és kontroll eszközöket, ami üzemelési, működési adatokat szolgáltatva lehetővé teszi a járművek távoli ellenőrzését.

Hasznos információk a BUSEXPO-val kapcsolatosan

A rendezvényre a belépés előzetes regisztrációhoz kötött, amely IDE kattintva érhető el. A szervezők korlátozott számban ingyenes közvetlen autóbuszjáratot indítanak 10 órakor a Déli pályaudvartól, a Vagon étterem elől a vezetéstechnikai pályára, amivel 16 órakor vissza is lehet utazni a fővárosba.

Címke: , ,
Kategória: Egyéb