A Markoth Ferenc Kórház gyermekosztályán járt az AVENTICS Mikulás

Az egri Markoth Ferenc Kórház gyermekosztályán fekvő kis betegeknek, és az ambuláns ellátásra érkező gyerekeknek készült Mikulás napi ajándékozással az Aventics Hungary Kft. – a pneumatika üzem dolgozói ajándékcsomagokat, valamint két óriás doboznyi játékot gyűjtöttek össze és ajánlottak fel a kórháznak, hogy az apróságok mindennapjait vidámabbá tegyék.

Minden gyermek izgatottan várja a Mikulás érkezését, azonban néhányan közülük sajnos kórházban kénytelenek tölteni az ünnepet. Az AVENTICS Hungary egri pneumatika üzemének munkatársai ezért ajándékgyűjtésbe kezdtek azzal a céllal, hogy december 6-a a beteg gyerekeknek is egy kis vidámságot hozzon. Szép számmal érkeztek meglepetések a vállalat gyűjtődobozaiba a dolgozóktól, ahova sok-sok játék, könyvek és édesség is került, amit a Télapó krampuszai nagy örömmel vittek el az egri Markoth Ferenc Kórház gyermekosztályára. A fiatalok boldogan, betegségükről megfeledkezve válogathattak a játékok között.

„Szeretnénk a Markoth Ferenc Kórház gyermekosztályán fekvő apróságoknak egy kis mosolyt csalni az arcára, ezért idén megbeszéltük a Mikulással és krampuszaival, hogy meglepjük a kis betegeket néhány ajándékkal” – mondta el Gödri István, az Aventics Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. „Ötven ajándékcsomaggal látogattunk el a benn fekvő, és az ambuláns ellátásra érkező gyerekekhez, kollégáinkkal pedig két óriási doboz játékot gyűjtöttünkk össze és ajánlottunk fel a kórháznak, hogy a kis gyógyulók mindennapjait valamelyest megkönnyítsük” – tette hozzá a vezető.

 

Az AVENTICS csoport

Az AVENTICS a pneumatikai komponensek és rendszerek, valamint az egyedi alkalmazások egyik piacvezető gyártója. A pneumatikai szakemberek az ipari automatizálás területére kínálnak termékeket és szolgáltatásokat, középpontba helyezve a haszongépjárművek, valamint az élelmiszeripari és vasúti járművek, az orvostudomány, az energetikai és a hajózási technológia területét. Az elektronika integrációjának, a korszerű anyagok felhasználásának és az olyan tendenciákra való összpontosításnak köszönhetően, mint a gépbiztonság és az Ipar 4.0, az AVENTICS a felhasználóbarát, intelligens megoldások úttörőjének számít.

Az AVENTICS több mint 150 éves pneumatikai tapasztalattal rendelkezik és világszerte kereken 2.000 dolgozót foglalkoztat. A németországi (Laatzen), a franciaországi (Bonneville), a magyarországi (Eger), az egyesült államokbeli (Lexington) és a kínai (Changzhou) gyártási telephelyek mellett a cég több mint 90 országban van jelen. Az AVENTICS csoport többféle tanúsítással is rendelkezik, mint pl. ISO 9001 és ISO/TS 16949 szerinti minőségbiztosítás, ISO 50001 szerinti energiagazdálkodási és ISO 14001 szerinti környezetközpontú irányítási tanúsítvány.

További információ: www.aventics.hu, www.pneumatika.hu, www.pneumobil.hu

Kategória: Egyéb