Az AVENTICS Hungary is kinyitja kapuit a Szakmák Éjszakáján

Eger, 2018.04.12. – Akit érdekel a pneumatika, esetleg közelebbről megismerkedne a sűrített levegő képességével és szeretne betekintést nyerni egy világszínvonalú gyár mindennapjaiba, annak érdemes ellátogatnia az AVENTICS Hungary Kft. egri üzemébe, ugyanis a vállalat is részt vesz április 13-án a Szakmák Éjszakáján. Az érdeklődők emellett további információkat gyűjthetnek a cég standjánál a Bornemissza Gergely Szakgimnáziumban.

Harmadik alkalommal rendezik meg a Szakmák Éjszakáját, amelyen az érdeklődők április 13-án (pénteken) 18 és 22 óra között meglátogathatják az AVENTICS Hungary Kft. egri üzemét is.

A gyárlátogatáson lehetőség nyílik belülről megnézni a gyár működését, a résztvevők betekintést nyerhetnek a vállalat mindennapjaiba, valamint üzemi környezetben, működés közben ismerkedhetnek meg a legmodernebb CNC-berendezésekkel, targoncákkal vagy a raktári liftrendszerrel.

Az AVENTICS Hungary azonban nemcsak gyárlátogatásra invitál, hanem az Egri Szakképzési Centrum Bornemissza Gergely Szakgimnáziumban megrendezett szakmai kiállításon is részt vesz, ahol a vállalat képviselői bármilyen szakmai vagy továbbtanulással kapcsolatos kérdésre válaszolnak, legyen szó tanulószerződésről, a duális képzés részleteiről vagy a modern gyártó vállalat aktuális munkalehetőségeiről. Emellett a cég pneumatika játékokkal és apró nyereményekkel is készül – várnak minden érdeklődő fiatalt és felnőttet.

A gyárlátogatásra előzetesen online, illetve a helyszínen, az AVENTICS Hungary standjánál is bejelentkezhetnek az érdeklődők. Az online regisztráció az alábbi linken érhető el:

http://bit.ly/Aventics_Hungary_Szakmak_Ejszakaja

Címke: , , , ,
Kategória: Egyéb