Házhoz jöttek a préselési technológia újdonságai

Nemzetközi Prés Roadshow keretében látogatta meg hazai partnereit az Eckerle Magyarország, ahol kizárólagos forgalmazóként mutatta be a Schmidt Technology legújabb préselési technológiáit. A szakmai napokon, a Schmidt bemutatóbuszán számos termék és iparági megoldás tesztelésére volt lehetőség, a cégek saját telephelyein, szakértői tanácsadással, az igényeikhez igazított préselési próbákkal egybekötve.

Szakmai rendezvénysorozat keretében, a Schmidt Technology együttműködésével mutatta be hazai partnereinek az Eckerle Magyarország a préselési technológia 2017-es újdonságait. Az évente hét országot bejáró Schmidt Nemzetközi Prés Roadshow bemutatóbuszával idén négy típus (pneumatikus, elektromos, szervo, kézi), tíz különböző prését próbálhatták ki az érdeklődők saját telephelyükön. „Bemutatóinkat közvetlenül a hazai cégeknél tartottuk, így partnereinknek nem kellett időt fordítaniuk az utazásra, hogy részt vegyenek a roadshow szakmai napjain” – mondta el Hubina Péter, az Eckerle cégcsoport európai automatizálási vezetője. „A műszaki támogatást a Schmidt Technology szakértőivel biztosítottuk ügyfeleink számára, hogy testközelből, működés közben próbálhassák ki a legmodernebb eszközöket. A szakmai tanácsadás mellett – előzetes egyeztetés alapján -, megrendelőink préselési próbát is végezhettek saját termékeiken” – tette hozzá a vezető.

Az idei magyarországi körút érintett települései: Esztergom, Komárom, Budapest, Diósd, Rétság, Balassagyarmat, Hatvan, Eger, Békéscsaba, Pécel, Maglód, Kecskemét, Cegléd, Kiskőrös.

 

Sajtókapcsolat:
Borsi Dávid
SMARTPR-Agency Kft.
Tel.: +36304413140
Email: [email protected]

Az Eckerle Magyarországról

Az Eckerle Gruppe története 1968-ig nyúlik vissza, amikor családi vállalkozásként megalapították a németországi Baden tartományban. Az idők folyamán lakatos műhelyből folyamatosan fejlődő, multinacionális vállalattá nőtte ki magát. Gyáregységeiben jelenleg öt ország, több mint négyezerkétszáz dolgozója számára biztosít álláslehetőséget. Tevékenységei között elektromotorok EC modul- és szénkeferendszer tervezése, előállítása, komplex fröccsöntött műanyag-, stancolt alkatrészek gyártása, manuális és automatizált gyártósorok fejlesztése, CNC megmunkálás, valamint ipari rendszerkomponensek értékesítése is megtalálható.

1991-ben a kiskőrösi telephely szénkefe gyártásával megkezdődött az Eckerle magyarországi működése. Néhány évvel később automatizálással, valamint CNC megmunkálással bővült az üzemi termelés. 1994-ben hazai forgalmazójává vált a Schmidt Technology, valamint a Bosch Rexroth termékeinek, melynek köszönhetően az Eckerle Magyarország húszévnyi szakmai tapasztalatot tudhat magáénak ezen termékek kereskedelmében és felhasználásában. 2000 óta műanyag technológiában és stancolt alkatrészek gyártásában is kiemelt minőségű termékkínálattal rendelkezik. A vállalat további egységei Császártöltésen, Bólyon és Zalaegerszegen találhatóak, ahol az egyedi megrendelésektől a szériagyártásig áll vevői rendelkezésére.

Letöltés
Kategória: Egyéb