Kiemelt beszállító lett az AVENTICS

Első alkalommal díjazta a pneumatika szakértőjét a Bosch Csoport

Először vehette át a Bosch Csoport kiemelt beszállítóinak járó díját az AVENTICS a tavalyi év végén megrendezett MOTEK nemzetközi szereléstechnikai szakkiállításon. A globálisan több ezer beszállítóval együttműködő Bosch minden évben kiválasztja partnerei közül a legjobbakat, akiket Kiemelt Beszállítói státusszal díjaz.

Kiemelt partneri minősítést kapott az AVENTICS a Bosch Csoport nemzetközi beszállítói között. A dinamikusan fejlődő vállalat pneumatika kategóriában került be a szűk körbe. A rendhagyóan Stuttgartban tartott MOTEK szereléstechnikai szakkiállításon több mint ezer kiállító és közel 40.000 látogató vett részt a tavalyi évben. Az itt megrendezett díjátadó ünnepségen ismertették a beszállítók értékelésének fő szempontjait is, amit a partnerek szállítási pontossága, kreatív technikai megoldásai, nemzetközi előírásoknak megfelelő működése, valamint globális piaci jelenléte alapján összesítenek. A díjat az Aventics képviseletében Christoph Becker, németországi értékesítési igazgató, és Dieter Michalkowski, globális kiemelt ügyfelekért felelős vezető vették át.

„A pneumatikai ipar fiatal szereplőjeként nagy megtiszteltetés számunkra ez a díj. A cégünk iránti bizalom kifejeződését látjuk benne, ami arra ösztönöz bennünket, hogy továbbfejlesszük együttműködésünket vevőinkkel – nyilatkozta Christoph Becker, értékesítési igazgató.

AZ AVENTICS-ről

A korábbi Bosch Rexroth Pneumatika leányvállalat 2014 eleje óta AVENTICS néven, független pneumatikai gyártóként tevékenykedik a piacon. Székhelye a németországi Laatzen (Hannover), termékeik azonban öt különböző országban készülnek. A nemzetközi cégcsoport legnagyobb európai gyára Magyarországon, Egerben található, de a már említett Laatzen (Németország) mellett, Bonneville (Franciaország), Lexington (USA) és Changzhou (Kína) városokban is működnek gyártóközpontjaik.

Az AVENTICS nemcsak nevében újult meg, hanem a termékkínálat is folyamatosan frissül; technológiai iránymutatóként szolgál az érintett ipari ágazatokban és a világ vezető pneumatikai beszállítói közé tartozik. A cég kiemelt figyelmet fordít fejlesztései és a gyártás során az elektronikának a pneumatikai alkatrészekbe történő integrációjára, mindemellett a vállalat a hajtás- és vezérléstechnikai megoldások speciális szolgáltatója a haszongépjárművek terén. A hajózási és a fejlett hajóautomatizálási rendszerekben használt pneumatikai alkalmazásaival az AVENTICS a világ minden tengerén és óceánján otthon van.

A vállalat gyártmányai igen széles körben alkalmazhatóak, ami abból ered, hogy a konkurensektől eltérő módon a katalógustermékek mellett ún. „konfigurált” berendezéseket és egyedi termékmegoldásokat is ajánl Vevői számára. A tömeggyártókkal szemben az AVENTICS az alacsony darabszámú megrendeléseket is teljesíti. Egy-egy termék esetében a rendelések 90 %-a 100 darabnál is kevesebb. A gyártósorok rugalmassága miatt akár az 1-5 darabból álló Vevői igényeket is rövid szállítási határidővel tudják vállalni. Összességében a cég évente közel huszonötezer, eltérő specifikációjú terméket értékesít.

www.aventics.huwww.pneumatika.huwww.pneumobil.hu

Címke: , , ,
Kategória: Egyéb