Látogasson el Ön is az Év Gyárába!

Ha érdekli, hogyan működik egy világszínvonalú gyár, mire képes a sűrített levegő és mi az a pneumatika, úgy látogasson el a Modern Gyárak Éjszakáján az AVENTICS Hungary egri üzemébe. November 17-én a pneumatika szakértői is megmutatják megvalósult Ipar 4.0 megoldásaikat, melyek között bepillantást nyerhetünk például a papírmentes gyártásba, gép és ember kommunikációjába, valamint a szerelő robotok világába.

Egynapos program keretében ismerkedhetnek meg a látogatók az Ipar 4.0 főbb elemeivel a Modern Gyárak Éjszakáján. November 17-én mindenki számára lehetőség nyílik, hogy bepillantson a „negyedik ipari forradalom” képviselőinek mindennapjaiba, találkozzon az automatizált és digitalizált ipari termeléssel, vagy például az okosgyárak (Smart Factory) és CPPS rendszerek (Cyber-Physical Production System) működésével.

A rendezvényhez csatlakozó hazai vállalatok között az Aventics Hungary Kft., az egyedi pneumatika megoldások szakértői is meghívást kaptak, hogy bemutassák a tavalyi évben Év Gyárának választott üzemüket. „Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy Lepsényi István gazdaságfejlesztésért és -szabályozásért felelős államtitkár látogatását követően, egri pneumatika üzemünk is meghívást kapott a legmodernebb hazai gyárakat bemutató rendezvényre – mondta el Gödri István, az Aventics Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. „Az Ipar 4.0 számunkra nem pusztán lehetőség, hanem követendő példa, hiszen a Modern Gyárak Éjszakáján megismerhető megoldásaink képviselik az ipari termelés jövőjét – tette hozzá a vezető. A programon a cég többek között bemutatja a papírmentes gyártás működését, gép és ember kommunikációját a különböző adat- és tervezőrendszereken keresztül, illetve a szerelő robotok felhasználását is.

Az AVENTICS egri üzemének látogatásait Habis László, Eger megyei jogú város polgármestere nyitja meg köszöntőjével a rendezvény sajtótájékoztatóján, ezt követően pedig 16:00-tól 22:00-ig hat turnusban vehetnék részt az érdeklődők a programon.

Az AVENTICS üzemlátogatások időpontjaira regisztrálni ITT lehet.


Sajtókapcsolat:
Borsi Dávid
SMARTPR-AGENCY Kft.,
Tel +36 30 441 31 40,
[email protected]

Az AVENTICS csoport

Az AVENTICS a pneumatikai komponensek és rendszerek, valamint az egyedi alkalmazások egyik piacvezető gyártója. A pneumatikai szakemberek az ipari automatizálás területére kínálnak termékeket és szolgáltatásokat, középpontba helyezve a haszongépjárművek, valamint az élelmiszeripari és vasúti járművek, az orvostudomány, az energetikai és a hajózási technológia területét. Az elektronika integrációjának, a korszerű anyagok felhasználásának és az olyan tendenciákra való összpontosításnak köszönhetően, mint a gépbiztonság és az Ipar 4.0, az AVENTICS a felhasználóbarát, intelligens megoldások úttörőjének számít.

Az AVENTICS több mint 150 éves pneumatikai tapasztalattal rendelkezik és világszerte kereken 2.000 dolgozót foglalkoztat. A németországi (Laatzen), a franciaországi (Bonneville), a magyarországi (Eger), az egyesült államokbeli (Lexington) és a kínai (Changzhou) gyártási telephelyek mellett a cég több mint 90 országban van jelen. Az AVENTICS csoport többféle tanúsítással is rendelkezik, mint pl. ISO 9001 és ISO/TS 16949 szerinti minőségbiztosítás, ISO 50001 szerinti energiagazdálkodási és ISO 14001 szerinti környezetközpontú irányítási tanúsítvány.

További információ: www.aventics.hu, www.pneumatika.hu, www.pneumobil.hu

Kategória: Egyéb