A Heim Pál Gyermekkórházban járt a Das WeltAuto Mikulása

Immáron hagyományosnak mondható, hogy a Das WeltAuto Mikulás alkalmából ajándékgyűjtésbe kezd a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai telephelyének beteg gyermekei számára. Ezúttal egy Volkswagen Amarokkal érkezett a Mikulás, vele együtt pedig számtalan ajándék is.

A Mikulás érkezése minden gyermek számára vidám pillanat, azonban sokan közülük nem lehetnek felhőtlenül boldogok ezen a napon, mert kórházban töltik az ünnepet. A Das Weltauto a korábbi hagyományokhoz hűen ezúttal is ajándékgyűjtésbe kezdett Mikulás alkalmából, azzal a céllal, hogy december 6-án mosolyt csempésszen a beteg gyerekek kórházban töltött napjaiba. Egy hétig gyűltek az ajándékok a Porsche Hungaria székházában, a dolgozóknak és a márkakerekedői hálózatnak köszönhetően szép számmal érkeztek meglepetések az óriási gyűjtőládába. Az összegyűlt játékokat, ruhákat, édességeket december 4-én adta át a felpakolt Volkswagen Amarok-kal érkező Mikulás a Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai telephelyének betegei számára, akik rövid időre betegségüket is elfelejtve, nagy boldogsággal vették át a kisebb-nagyobb ajándékokat.

„Különlegesen jó érzés látni a beteg kisgyerekek arcát, amikor a Mikulás belép a kórterembe. Még a legnehezebb betegségben szenvedő gyerkőcökre is kiül a mosoly ilyenkor. Már csak ezért a pillanatért is érdemes minden évben belevágnunk az ajándékgyűjtésbe” – mondta el Frank György, a Das WeltAuto márkaigazgatója, majd hozzátette: „Úgy gondolom, hogy az ajándékok nem is kerülhetnének jobb helyre, és bízunk benne, hogy ezzel is hozzájárulhatunk a kicsik gyógyulásához.”

Címke: , , , , ,
Kategória: Egyéb