Vásároljon használt autót biztos kézből!

Budapest, 2015. április 15. – A Das WeltAuto egy hónapos, országos figyelemfelhívó kampányba kezd április 15-én, amelyben a gépkocsi vásárlókat szeretnék ráébreszteni a használt autó importtal, illetve vásárlással kapcsolatos veszélyekre.

A tavasz közeledtével egyre többen szánják rá magukat használt autó vásárlásra, a számos rossz tapasztalat miatt azonban sokan tartanak attól, hogy ezzel jelentős kockázatot vállalnak. Amennyiben használt autó vétel előtt állunk, érdemes felkészülnünk a lehetséges buktatókra, mert így nagy eséllyel szűrhetőek ki azok a kocsik, amelyeket nem ajánlott megvásárolnunk.

Közismert tény, hogy a feketén és szürkén importált, homályos eredetű gépjárművek száma sajnos növekedett Magyarországon. A problémás autók pedig a jóhiszemű vásárlók életét nehezítik meg, hiszen általában csak a vásárlás lebonyolítása után derül fény a gondokra. Ennek veszélye azonban elkerülhető, ha a vásárló egy minden szempontból megbízható, elismert használtautó-kereskedőt választ.

A veszélyforrások bemutatására figyelemfelhívó kampányt indít a Das WeltAuto tavasszal, s azzal párhuzamosan pedig egy állapotvizsgálati aktivitást is hirdet a márka az országos kereskedői hálózatának segítségével. Ennek keretében az ügyfél ingyenesen átvizsgáltathatja saját, vagy vásárlásra szánt autóját, hogy teljes képet kapjon a négykerekű valós állapotáról és történetéről.

Az ügyfelek a dasteszt.hu oldalon regisztrálhatnak az akcióra, és ott tudják kiválasztani a hozzájuk legközelebb eső márkakereskedést. Az átvizsgálási akció 2015. április 15-től május 31-ig vagy a szabad időpontok erejéig tart.

Címke: , , ,
Kategória: Egyéb